Sos pentru fripturi

Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de mustar. Se lasa sa dea un

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de otet
  • 1 lingurita de mustar
  • 100 g ciuperci
  • unt proaspat cit o nuca
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o lingurita de mustar. Se lasa sa dea un clocot.

Separat se inabusa in unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul, adaugand si putin unt proaspat cit o nuca.

Daca nu se serveste imediat, se tine cald intr-un vas cu apa fierbinte.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ciorba de legume

Ciorba de salata ca la Brasov

Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors