Sos maltaise

Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime. se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie. Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 200 ml vin alb
  • 1 foate de dafin
  • 4 boabe de piper
  • 4 galbenusuri
  • 250 gr de unt
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • suc de la 1 portocala

Mod de preparare

Se lasa sa fiarba pana se reduce volumul la o treime.

se strecoara si se bate cu 4 galbenusuri in bain-marie.

Se inglobeaza treptat 250 gr unt, sare, piper, si suc de lamaie.

Se stoarce sucul de la 1 portocala, se fierbe pana isi reduce volumul la sfert.

Se lasa sa se racoreasca si se inglobeaza in sos.


Clatitele se servesc cu bacon si sause maltaise.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors