Sos de usturoi

In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune pe foc si la primu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne sau de zarzavat
  • 1 lingurita otet sau 1 lingura zeama de lamiie
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

In zeama de carne sau de zarzavat, se pune faina putin cite putin amestecind bine cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase. Se pune pe foc si la primul clocot se adauga sarea, otetul sau zeama de lamiie si usturoiul, foarte bine pisat in piulita de lemn. Se lasa sa mai dea un clocot-doua, apoi se ia de la foc .
Se serveste la rasol de carne sau peste

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Sirop de trandafiri

Sirop de trandafiri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala