Sos de tarhon

Se prajeste ceapa in untura pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin, apoi se stinge cu zeama de carne, se pune sare, zaharul,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura tarhon tocat
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura faina
  • un pahar zeama de carne (in lipsa
  • apa)
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 ceasca smintina
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste ceapa in untura pina ce se ingalbeneste, se adauga faina, se mai prajeste putin, apoi se stinge cu zeama de carne, se pune sare, zaharul, tarhonul. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute si apoi se adauga smintina, lasind sa mai fiarba pina ce sosul este potrivit de gros
Se serveste cald

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors