Sos de smantana cu usturoi

Se curata usturoiul si se striveste cu aparatul special. Se adauga sarea si uleiul si se freaca pana devine o pasta, dupa care se adauga smantana. se

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o capatana usturoi
  • 200 g smantana
  • un praf de sare de mare
  • o lingurita ulei de masline

Mod de preparare

Se curata usturoiul si se striveste cu aparatul special. Se adauga sarea si uleiul si se freaca pana devine o pasta, dupa care se adauga smantana.

se poate adauga si verdeata: patrunjel sau marar.

Este un sos pe care noi il mancam la orice mancare, chiar si in ciorba. Este singura forma in care i-am convins pe copii sa consume usturoiul.


Se serveste alaturi de orice fel de mancare.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors