Sos de mustar cu galbenusuri

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata(patrunjel, tarhon, dupa gust)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 galbenusuri
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de lamiie
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se freaca galbenusul crud cu sare si mustar, pina ce devine alifios. Se adauga ulei, zeama de lamiie si verdeata(patrunjel, tarhon, dupa gust)
Se serveste cu legume, rasol, oua fierte

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala