Sos de icre

Icrele se freaca cu uleiul, sarea si zeama de lamiie. Se amesteca cu sos tartar si se bate cu telul 10 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 g icre
  • 100 ml ulei
  • sare
  • zeama de lamiie
  • 1 pahar sos tartar

Mod de preparare

Icrele se freaca cu uleiul, sarea si zeama de lamiie. Se amesteca cu sos tartar si se bate cu telul 10 minute.
Se serveste cu oua umplute, salata ruseasca, peste sau friptura rece

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala