Sos de hrean

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 radacina de hrean
  • 1
  • 5 pahare de zeama de carne
  • 1 lingurita faina
  • 80 gr unt
  • 1 jumatate pahar smantana
  • 20 gr miez de paine
  • 2 galbenusuri
  • 1-2 linguri otet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Hreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu faina, se caleste putin si se stinge cu un pahar de apa fierbinte. Se amesteca continuu si se adauga 80 gr unt, dupa care se rastoarna in vasul in care a fiert hreanul. Se adauga smantana si miezul de paine, dupa care se trece printr-o sita. Se adauga galbensuurile batute si otetul, se mai lasa sa dea un clocot la foc mic si se condimenteaza.


Se serevste cald.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Vinete impanate Ciorba radauteana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors