Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie
Muschiul se spala, se curata si se taie in cubulete. Se incinge uleiul si se pune carnea la rumenit. Dupa ce s-a patruns bine, se scoate pe o farfurie si se pastreaza acoperita cu un capac. Se scurge o parte din uleiul in care s-a prajit muschiul, iar in restul, se pune la calit ceapa taiata solzisori.
Ardeiul se spala si i se indeparteaza semintele. Se taie in cubulete si se adauga in tigaie peste ceapa, impreuna cu arahidele. Cand arahidele incep sa se rumeneasca, se subtiaza sosul cu vin si supa de oase. Se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 20 de minute, apoi se adauga crevetii. Se mai lasa pe foc timp de cinci, cel mult sapte minute. Se potriveste de sare si piper si se condimenteaza cu cimbru.
Pe un platou se asaza cubuletele de carne si se acopera cu sosul de creveti. Se serveste cald, cu verdeata deasupra si cu garnitura de orez.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post