Sos de busuioc

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca de ulei
  • o lingura de faina
  • o ceasca de apa
  • 2 lingurite de busuioc uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Faina se adauga in uleiul incins si se lasa sa se rumeneasca. Se adauga putin cite putin apa, amestecindu-se mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa la foc mic, pina se ingroasa. Se adauga busuioc si se potriveste de sare si piper. In acest mod se pot prepara si sosurile de marar, cimbru, tarhon, salvie.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala