Sos cu fileuri de ansoa si castraveciori

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri fierte
  • 200 gr. ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • 1 conserva de sardele sau 2-3 fileuri de ansoa
  • 2-3 castraveciori
  • patrunjel verde tocat marunt
  • otet sau zeama de lamiie

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pina se zdrobesc fileurile de ansoa sau sardeaua curatita de oase. Se adauga castraveciorii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. Se amesteca totul cu maioneza si cu mustarul. Daca sosul este prea legat, se adauga putin otet sau zeama de lamiie. Vara, se pot adauga citeva frunzulite de tarhon tocate marunt.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors