Sos australian pentru carne

Se pun toate ingredientele intr-o cratita, se amesteca si se fierb inabusit timp de 10 minute. Se serveste la orice gen de friptura.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca suc de rosii
  • ¼ ceasca otet
  • ¼ ceasca miere
  • 2 catei usturoi pisat
  • un virf de cutit cu boia de ardei iute
  • ¼ lingurita sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-o cratita, se amesteca si se fierb inabusit timp de 10 minute. Se serveste la orice gen de friptura.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala