Sos alb picant cehoslovac

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 800 g:
  • supa de carne - 200 ml sau 200 ml apa si 1/2 cub MAGGI de vita/gaina
  • margarina - 60 g
  • lapte - 100 ml
  • telina radacina - 100 g
  • morcovi - 150 g
  • ceapa - 75 g
  • castraveti acri - 100 g
  • faina - 50 g
  • zahar - 20 g
  • otet - 1 lingurita
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.

Sosul alb picant cehoslovac se serveste cald, la preparatele din carne.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors