Shug israelian

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. ardei iute rosu
  • 6 lingurite coriandru
  • 6 lingurite chimen
  • 5 lingurite piper
  • 2 lingurite jumate hel (cardamon)
  • 20-24 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • 450 gr. patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece.
Se serveste la fripturi, cu shaworma sau falafel.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors