Salsa picanta

Aceasta salsa se prepara usor si rapid. Gasiti aceasta reteta de salsa pe culinar.ro, alaturi de alte retete de sosuri picante sau dulci.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva rosii
  • 2 linguri ardei iute murat
  • 1 lingura otet
  • 1 lingura ulei de masline
  • jumatate ceapa rosie
  • 1 mana coriandru

Mod de preparare

Salsa inseamna de fapt sos. Salsa picanta poate fi folosita doar pentru aperitive: tacos, chipsuri sau legume sau poate fi folosit ca baza pentru sosuri. Se lasa la scurs rosii tocate din conserva. Dupa aceea se pune pulpa de rosii intr-un vas si se amesteca impreuna cu ardeiul iute murat si tocat marunt, otetul, uleiul de masline, ceapa rosie tocata si coriandrul. Se amesteca bine si se serveste.


Salsa se servete cu paste sau pizza.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce