Marinata de iaurt, menta si limeta

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat. Sosurile marinate dau gust carnii,

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galetusa de 500 ml iaurt organic
  • 2 maini bune de menta proaspata
  • tocata
  • coaja si sucul de la 2 limete
  • 1 lingura seminte de coriandru
  • zdrobite
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • cateva linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele intr-un castron si acoperiti cu ele carnea pentru gatit, apoi lasati-o la marinat. Sosurile marinate dau gust carnii, pestelui si legumelor. In general procesul va determina si fragezirea carnii.



Alte retete recomandate:

Ravioli cu ciuperci, sos de smantana si friptura de vita

Letcho cu piept de pui, orez si sos thai

Sos de smantana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Parizer de pui facut in casa

De cand am vazut reteta Cristinei de parizer https://www.bucataras.ro/retete/parizer-de-casa-91628.html mi-a ramas...

Parizer de pui facut in casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide