Sos tartar

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri tari
  • o lingurita de mustar
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de verdeata tocata
  • 1/4 ceapa
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza sosul obtinut si se pipereaza dupa gust.


Se serveste langa peste sau legume sote. Este gustos langa sparanghel, salate sau sandviciuri.

Alte reteta sos recomandate

Sos ciuperci

Sos de spanac

Dressing salata

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors