Sos remoulad

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari, tocate marunt, patrunjelul verde si m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr maioneza
  • 200 gr castraveti murati
  • 2 oua
  • 50 gr mustar
  • 1-2 lingurite patrunjel verde

Mod de preparare

Maioneza se amesteca impreuna cu castravetii curatati de coaja si de seminte, tocati marunt, ouale fierte tari, tocate marunt, patrunjelul verde si mustarul. Se subtiaza cu apa minerala sau cu smantana, daca e prea gros sosul.


Se serveste din sosiera.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce