Sos de usturoi cu faina

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa. Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaram

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 lingura de unt
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 1 lingura de otet
  • 1 capatana mica de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se face rantasul alb din unt cu faina. Se stinge cu zeama de carne sau de zarzavat sau chiar cu apa.

Se adauga otetul, sarea si usturoiul bine sfaramat in piulita. Se lasa sa fiarba 10 min la foc mic.
Se serveste la rasol.

Alte retete

recomandate:

Tocanita de vinete

Tocanita de carne tocata

Tocanita de legume

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala