1. se firbe laptele si se toarna fierbinte peste faina 2. se amesteca bine pentru a se obtine o compozitie omogena, dupa care se pune vasul inapoi pe
1. se firbe laptele si se toarna fierbinte peste faina
2. se amesteca bine pentru a se obtine o compozitie omogena, dupa care se pune vasul inapoi pe focul potrivitsi se adauga nucile/ migdalele, zahrul si se lasa la fiert
3. se amesteca incontinuu pentru a nu se creea cocoloase
4. cand sosul se ingroase se adauga heanul, dupa care amestecati in continuare si se ia vasul de pe foc
5. se acopera 5 minute dupa care se poate servi alaturi de un preparat de carne de miel
ATENTIE: daca ati obtinut un sos prea gros, il puteti subtia cu putin lapte cald
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios