Sos Boscaiola

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr ciuperci albe
  • sos de rosii
  • 2-3 fire de busuioc proaspat
  • 2-3 catei de usturoi intregi
  • 100 gr smantana

Mod de preparare

Se dinstuie in ulei usturoiul (nu se arde) la foc potrivit dupa care se adauga ciupercile taiate felii mai subtiri, se lasa sa se inmoaie putin in sosul propriu pana scade, dupa care se ia de pe foc. Separat se amesteca sosul de rosii sarat dupa gust, smantana, putin busuioc taiat marunt si cu ciupercile.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors