Sos alb-rece

Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • 100g smintina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca aspic

Mod de preparare

Se topeste untul. Se adauga faina, sare,

piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa pentru sarbatori, care...

Drob de pui la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala