Sos alb-rece

Se topeste untul. Se adauga faina, sare, piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca lapte
  • 100g smintina
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca aspic

Mod de preparare

Se topeste untul. Se adauga faina, sare,

piper. Se amesteca bine. Se toarna laptele si smintina amestecind mereu. La sfirsit se adauga aspicul care se topeste in sos fara sa mai fiarba. Se da deoparte, se serveste rece. Sosul se intareste. Se poate intrebuinta pentru imbracatul unei pasari fierte sau fripte. In acest caz se toarna cald si se lasa apoi sa se raceasca totul.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors