Supa de cartof cu porumb

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi – 3 buc (mai mari)
  • ceapa verde – 4 fire
  • ardei jalapeno – 1 buc
  • ardei iute rosu – 1 buc
  • condimente amestec pui – 3 lingurite
  • sucul de la o lamaie
  • porumb la conserva – 300 g
  • chimion – 1 varf de cutit
  • oregano uscat – 1 lingurita rasa
  • paprika afumata – 1/2 lingurita
  • apa – cat sa acopere
  • sare si piper – dupa gust
  • lapte de migdale pentru servire
  • limes – 2 buc

Mod de preparare

• taiati cartofii cubulete si puneti-i in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• tocati ceapa verde marunt si puneti-o deasupra
• scoateti semintele ardeilor si taiati-i oblic – puneti-i apoi in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• puneti peste acestea porumbul, chimionul, oregano, paprika, sare si piper si stoarceti sucul de la o lamaie
• acoperiti cu apa si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului
• serviti cu lapte de migdale si felii de limes.

Pofta buna!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 200. Nu pot sa ma laud ca am facut cine stie ce lucruri complicate sau inovatoare pana...

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala