• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate)
• daca varza inca este foarte sarata, spalati-o in 4-5 ape fierbinti
• taiati dovleacul cuburi mici sau dati-l pe razatoare
• taiati afumatura cuburi mici
• amestecati carnea tocata cu orezul, dovleacul si afumatura si asezonati cu sare (daca varza inca este sarata, renuntati a mai pune si in compozitie) si piper dupa gust
• rulati sarmalele
• tocati restul de varza ramas
• setati slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura "High", puneti putin ulei la baza si faceti un pat de varza tocata peste care adaugati putin piper negru si 2 linguri de bulion
• asezati sarmalele in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• puneti inca un strat de varza tocata deasupra, alte 2 linguri de bulion si turnati pe langa apa fiarta pana acoperiti nivelul sarmalelor
• lasati la gatit cca. 7 ore
• lasati sarmalele sa se mai raceasca, rulati-le in bacon sau in pancetta si prajiti-le intr-o tigaie preferabil de teflon (fara a adauga unt sau ulei), pana cand se rumenesc.
Observatii:
• mai mult ca sigur sarmalele reprezinta preparatul ideal pentru slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital – sunt patrunse perfect, iar tot procedeul de slow-cooking executat perfect rezulta in arome desavarsite.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post