Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile; Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper alb si lasa-le cca 2 ore la marinat; Incinge vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si soteaza bucatile de iepure; Adauga salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru; Taie baconul si prunele cubulete si adauga-l si pe-acestea; Stinge cu cherry si lasa-l putin sa se reduca; Ia vasul de pe foc si introdu-l in Crock Pot; Seteaza-l pe modul de gatire “low” si timpul de 1 ora si 30 min; Adauga ghimbirul peste si pune-i capacul; Cu 15 min inainte de final, potriveste de sare si piper alb; Pofta buna ! ragout_de_iepure_1
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post