• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
• dati legumele si cascavalul prin razatoare
• intr-un castron amestecati toate ingredientele
• dati pielea pulpelor la o parte, avand foarte mare grija sa nu o rupeti, asezonati in interior si umpleti-le pe fiecare cu compozitia din castron
• acoperiti pulpele si asezonati-le si la exterior
• inveliti-le pe fiecare in folie de copt, apoi in folie de aluminiu si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital impreuna cu apa si setati modul de gatire Low si timpul de 6-7 ore, pentru pulpe de dimensiuni medii. Timpul poate varia in functie de dimensiunea pulpelor.
Observatii:
• Slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital este optim pentru a gati astfel de preparate (umplute), intrucat permite coacerea perfecta a umpluturii si in acelasi timp exteriorul isi mentine consistenta si textura – de cele mai multe ori, cand pregatim un preparat ce contine o umplutura, riscam ca produsul final sa fie ars la exterior si negatit in centru, daca temperatura nu este reglata corect.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post