Peste cu glazura de mustar

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii • presara putina sare si piper pe ambele fileuri

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • file de biban / salau (fara oase ) - 2 buc
  • fresh de la o lamaie mica
  • miere - 2 lingurite
  • mustar cu miere / dijon - 6 lingurite
  • patrunjel - ½ legatura
  • marar - ½ legatura
  • ierburi uscate (Provence) - 2 lingurite rase (strict optional)
  • sare si piper alb - dupa gust

Mod de preparare

• daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii
• presara putina sare si piper pe ambele fileuri
• toaca patrunjelul si mararul marunt
• amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate
• pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar
• pune-l in slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min si modul de gatire High - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor
• scoate fileurile din slow cooker Crock Pot 6 L Saute Digital si spala vasul detasabil
• pune-l pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce