Pastrav in papiota cu broccoli

• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrav - 1 buc
  • fenicul ras - 1 lingura
  • vin alb - 1 lingurita
  • apa 50 ml
  • unt - 15 g
  • capere - 1 lingurita
  • zeama de lamaie - 1 lingurita
  • sare si piper - dupa gust
  • broccoli
  • Aditional:
  • hartie de copt
  • cutit de filetat
  • penseta pentru scos oase
  • gheata

Mod de preparare


• filetati pestele (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg) folosind un cutit de filetat cu lama flexibila
• scoateti oasele pestelui
• asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt
• deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt) 
• impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu apa si setati pe modul de gatire High
• taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Chrome impreuna cu pestele; optional, il puteti scoate intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors