• taiati rosiile cherry in 4• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
• taiati rosiile cherry in 4
• curatati sparanghelul cu un cutit economic (peeler) pe fiecare parte, o singura data
• taiati-i cotorul cca 5-6 cm de la baza
• taiati cateii de usturoi pe jumatate, pe lungime
• scoateti-le miezul (vena verde din interior)
• curatati de solzi file-urile de somon, scoateti-le oasele cu o penseta (daca este cazul) si faceti-le cate o crestatura pe partea cu pielea
• asezonati-le cu sare pe fiecare in parte
• incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté pe o plita, adaugati uleiul de masline, untul si usturoiul
• caliti cca 10-20 sec si adaugati apoi cele 2 file-uri cu pielea in jos
• apasati pe ele cu o spatula, pentru a evita strangerea pielii
• sotati pentru cca 1 min, pana cand pielea devine crocanta
• stingeti cu vinul si luati de pe foc
• adaugati apoi lamaia, piperul, rosiile cherry, salvia si sparanghelul pe deasupra
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté si setati pe modul de gatit Low si timpul de 30 min
• asezonati in ultimele 5 min inca o data, daca este cazul.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post