Zacusca la Crock-Pot

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ulei de floareasoarelui – 100 ml
  • Ceapa – 34 buc (mai potrivite)
  • Zarzavaturi (2 morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc patrunjel radacina
  • 1/4 telina)
  • Ardei iute (1/2 buc)
  • Ardei Kapia copti – 5 buc
  • Vinete coapte – 2 kg
  • Foi de dafin – 4 buc
  • Suc rosii – 800 ml
  • Sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• Tocati ceapa cuburi si caliti-o in uleiul de floarea-soarelui;
• Adaugati zarzavaturile date in prealabil pe razatoare;
• Puneti apoi ardeiul iute tocat marunt;
• Coaceti ardeii kapia, decojiti-i si tocati-i cubulete;
• Coaceti vinetele, decojiti-le si tocati-le cu un tocator de lemn;
• Adaugati ardeii si vinetele deasupra;
• Adaugati apoi foile de dafin,potriviti de sare si piper si puneti si sucul de rosii;
• Luati de pe foc si adaugati vasul in Crock Pot 5.0 L Digital DuraCeramic Saute;
• Setati timpul de 3 ore si programul „high";
• Amestecati bine inainte de a servi

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !  

Ciorba rosie de gaina cu razalai
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce