• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de legume taraneasca (asemanatoare unui ghiveci de legume)
• scoateti miezul dovleceilor si vinetei, deoarece acestea retin foarte multa apa
• spalati, curatati si tocati ardeii cubulete, de aceeasi dimensiune cu dovleceii si vanata
• opariti intr-un vas cu apa fiarta cele doua rosii, curatati-le de pielita si de seminte, lasand doar pulpa
• taiati rosiile cubulete
• taiati busuiocul marunt
• taiati ceapa cuburi
• tocati usturoiul marunt
• asezati legumele pe o hartie de copt si asezonati-le dupa gust
• adaugati apoi usturoiul, busuiocul, uleiul de masline si amestecati-le bine
• inchideti hartia de copt, setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red pe modul de temperatura „High" si plasati hartia de copt in acesta
• acoperiti cu capacul si verificati dupa aproximativ 3 ore si 20 de minute.
Observatii:
• folosind aceasta metoda, legumele vor iesi coapte si nu fierte – este o metoda de a gati „uscat" cu ajutorul slow cooker-ului Crock-Pot 3,5 L Red, spre deosebire de metoda standard, prin vapori
• legumele se servesc al dente – in acest mod se pastreaza toate vitaminele si nutrientii necesari, in special vitamina B, prezenta in vinete, esentiala in regimul vegan.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post