Tochitura moldoveneasca

• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati • se taie carnea de

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pipote de pui - 500 g
  • inimi de pui - 500 g
  • carnati - 200 g
  • pulpa de porc - 500 g
  • unt - 25 g
  • ulei - 1 lingurita
  • apa 100 ml
  • usturoi - 1 capatana
  • bulion calitativ sau suc de rosii calitativ (preferabil facut in casa) - 23 linguri bulion sau 200 ml suc de rosii
  • zahar sau miere - dupa gust
  • sare si piper - dupa gust

Mod de preparare


• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati
• se taie carnea de porc cubulete
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire „High" si adaugati in acesta toate ingredientele, cu exceptia zaharului si a mierii
• caliti carnea de porc, pipotele si inimile cu sare si piper
• usturoiul il taiati intai pe jumatate, pe lungime, ii scoateti inima (acea vena verde), il tocati marunt si il adaugati peste carne
• lasati la gatit pentru cca 6 ore (sau mai mult, in cazul in care carnea este taiata mare), iar cand carnea s-a inmuiat, adaugati zaharul sau mierea dupa gust
• taiatii carnaciorii bucatele
• separat, intr-o tigaie, prajiti carnaciorii
• adaugati-i apoi peste mancare si mai lasati sa fiarba intre 3-5 minute, pentru a prinde gustul
• se serveste cu mamaliguta si ou prajit.

Pofta buna! 

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors