• curatati pieptul de curcan si taiati-l cuburi potrivite• puneti o lingura de ulei de masline deasupra si condimentati-le
• curatati pieptul de curcan si taiati-l cuburi potrivite
• puneti o lingura de ulei de masline deasupra si condimentati-le cu sare, piper si boia afumata
• tocati marunt usturoiul si ceapa verde
• spalati bine cartofii noi si taiati-i cubulete mici
• spalati si curatati morcovii si taiati-i cuburi putin mai mari decat cartofii
• ardeii ii veti toca cuburi mai mari decat morcovii
• taiati rosiile cherry pe jumatate sau pe sfert
• incingeti pe plita vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Sauté
• adaugati 2 linguri de ulei de masline in acesta si sotati pieptul de curcan impreuna cu usturoiul, maslinele si ceapa verde
• stingeti cu vinul si lasati-l putin sa se reduca
• adaugati cartofii, morcovii si ardeii in vas
• peste acestia adaugati firicele de cimbru
• amestecati bulionul cu mierea, amidonul si apa/supa de legume si puneti-le peste legume si carne in vas
• asezonati cu sare si piper
• puneti vasul detasabil in slow cooker Crock Pot 6L Sauté si setati pe modul de gatire High si timpul de 3 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, reasezonati daca este cazul
• serviti cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post