• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o
• taiati cartofii felii mai groase si puneti-i la fiert, insa nu ii fierbeti pana la final (o alta varianta ar fi sa faceti un piure de cartofi mai gros)
• intre timp va apucati de sosul de carne – caliti ceapa si morcovul in unt (in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital) si cand acestea au devenit translucide adaugati si carnea
• cand carnea este aproape facuta adaugati bulionul (nu mai devreme, pentru ca rosiile ingreuneaza fierberea), asezonati cu sare, piper si cimbru
• lasati sa fiarba cu capacul pus timp de cateva ore, pe modul de temperatura "High"
• adaugati apoi verdeata tocata marunt si lasati sa fiarba cu capacul pus, pe modul de temperatura "Low", timp de alte 2 ore
• scurgeti sosul in alt recipient si in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 5,7 L Digital puneti o lingurita de ulei si asezati patul de cartofi sau de piure de cartofi
• peste acesta veniti cu sosul de carne, urmat de un alt strat de cartofi
• repetati procesul pana ce ati epuizat carnea, iar deasupra ati ramas cu un strat de cartofi
• bateti ouale cu smantana si cascavalul ras si adaugati-l peste moussaka
• lasati-l in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital cu capacul pus pentru a se gratina (aprox. 45 de minute) pe modul de temperatura "High".
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post