O tocanita italieneasca gatita la Slow cooker Crock Pot
• intr-o tigaie rumeniti bine carnea și legumele (pe rand), inainte de a le gati in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital
• dupa rumenire, puneti in vasul slow cooker-ului mai intai legumele, apoi carnea, presarati sare grunjoasa peste ele si piper abia zdrobit
• adaugati apoi o conserva de rosii fara pielita si trei linguri de linte neagra
• apoi adaugati un litru de apa calduta si plantele aromatice, intr-un amestec echilibrat, sa nu aveti una care sa acopere alta, e mai placut daca aromele au ocazia sa se stratifice uniform, fara sa fie una dominanta
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 10 ore
• dupa terminarea programului, strecurati zeama de pe carne si legume intr-o cratita pe care o puneti la redus la foc mediu, descoperita, pentru 25 de minute
• degresati de doua ori sosul, colectand grasimea de la suprafata cu un servetel
• la final strecurati-l din nou printr-o sita fina si raciti-l repede, punand vasul care-l contine cu fundul in chiuveta cu apa rece
• dupa racire sosul se gelifiaza, insa pentru servire se incalzeste, nimic mai mult
• puteti servi carnea cu avocado proaspat sau cu cartofi noi fierti in zeama de oase cu sare si piper; o ridiche proaspata, un ardei iute, un varf de lingurita de ulei de rapita, mici adaosuri cu gust puternic, care vin in sprijinul mancarii de pe farfurie.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post