• puneti orezul in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, impreuna cu untul, 200 ml de stock de legume si salota taiata cubulete mici
• taiati hribii pe lungime (lasand piciorusul) si adaugati-i in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital impreuna cu galbiorii si algele deshidratate
• amestecati putin si puneti capacul, setand aparatul pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• amestecati din nou dupa 15 min, adaugand inca 200 ml de stock
• zdrobiti sofranul intr-un mojar si adaugati-l si pe acesta in compozitie
• puneti capacul si amestecati din nou peste 30 de minute
• adaugati apoi ardeiul iute si restul de stock
• reduceti vinul pe foc (pana se evapora alcoolul) si puneti-l si pe acesta peste restul ingredientelor
• amestecati usor si lasati capacul pentru inca jumatate de ora
• amestecati o ultima data si potriviti de sare (daca este cazul) si de piper
• dupa 1h:30 – 1h:45 min (in functie de orezul folosit) opriti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si presarati chives tocat pe deasupra
• orezul trebuie sa fie usor al dente si mai zemos decat un risotto
• se consuma pe loc.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post