Tochitura cu carne de porc, berbecut marinat si pastrama de oaie afumata

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ceafa de porc – 500 g
  • Berbecut marinat – 300 g (3 linguri de ulei de masline
  • 67 frunze de busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • 4 frunze de menta
  • sare
  • piper)
  • Pastrama de oaie afumata – 150 g
  • Ulei de masline – 3 linguri
  • Usturoi – 1/2 capatana
  • Vin rosu demisec – 100 ml
  • Suc de rosii – 300 ml
  • Apa – 100 ml
  • Zahar – 1/2 lingurita
  • Piper – dupa gust

Mod de preparare

• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi;
• Pune uleiul in vasul Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie;
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta;
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca;
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate;
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata;
• Luati de pe foc si puneti vasul in Crock-Pot, slow cooker 6.0 L Digital Sauté;
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore;
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; Amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa;
• Serveste apoi langa carne.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors