Rulada de muschiulet de porc cu prune

Rulada de muschiulet de porc cu prune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri

Mod de preparare

Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime; Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli; Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta; Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui; Strange muschiuletul cu sfoara; Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei; Stinge cu vin roze si ia de pe foc; Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”; Pune capacul si lasa-l sa se gateasca; Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia; Pofta buna ! rulada_003

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cu crema de iaurt cu frisca, capsuni si biscuiti

Ce faci cand o prietena te suna ca vine pe la tine si tu stii, ca nu ai cu ce o servi? Te gandesti, ce poti pregati intr-un...

Desert cu crema de iaurt cu frisca, capsuni si biscuiti
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce