Pulpa de curcan, afumata, cu garnitura de sparanghel

• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7

Portii
1
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de curcan, afumata - 1 buc
  • sparanghel - 1/2 legatura
  • condiment Texas Barbecue - dupa gust
  • miere - 1 lingura
  • piper amestec - dupa gust
  • sare - dupa gust
  • unt - 25 g
  • ulei de masline - 2 linguri
  • vin roze - 40 ml
  • cimbru proaspat - 2 crengute
  • apa 200 ml

Mod de preparare

• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec
• adaugati-o in slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din slow cooker Crock Pot si serviti fierbinte.
Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors