Tortul cu salata de rodie este o reteta potrivita si pentru post daca scoatei branza din compozitie sau o inlocuiti cu tofu. Este usor de preparat si plina de vitamine
Cartofii se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se fierb radacinoasele, dupa ce au fost spalate si curatate. Dupa ce au fiert toate legumele, se lasa la racit si se taie cubulete. Eu sfecla am avut la borcan gata taiata cubulete, asa ca doar am lasat vreo 200g la scurs.
Mortadella am taiat-o bucatele- se poate folosi si piept de pui sau sunca slaba. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza si se condimenteaza- eu am folosit rasnita cu verdeturi italiene. Se curata rodia si i se scot samburii. Pe un platou se aranjeaza frunze de salata, spalate si sterse, se aseaza un pahar cu gura in jos si in jurul lui se pune compozitia salatei. Se orneaza cu samburii de rodie si sfecla. Cand "tortul" e gata construit se scoate cu grija paharul. Ar fi fost necesare doua rodii pentru ornat, dar m-am descurcat cu sfecla rosie.
Am ornat cu fasiute de salata verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post