Se curata varza si se spala, se scoate cotorul, apoi se taie subtire. Se sareaza usor si se freaca intre palme sa se inmoaie. Se stoarce zeama, apoi v
Se curata varza si se spala, se scoate cotorul, apoi se taie subtire. Se sareaza usor si se freaca intre palme sa se inmoaie. Se stoarce zeama, apoi varza se asaza in salatiera, se toarna otet amestecat cu putin zahar si se lasa totul sa stea timp de 30-40 minute. In salata de varza se pot adauga 2-3 morcovi rasi, frunze de patrunjel sau telina taiate marunt si o lingura de ulei. Salata se poate prepara si in felul urmator. Varza tocata se pune intr-o cratita, se adauga sare si otet si amestecind mereu se tine la foc pina scade si se inmoaie. Dupa aceea se lasa sa se raceasca si se adauga putin zahar si ulei.
Cum Bucatarasul ne-a provocat, nu putem sa rabd si sa nu raspund provocarii. Si cum INGREDIENTUL SECRET a fost PUIUL, am...
Aperitiv placinta cu pui si legumeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala