De departe aceasta salata de vara a intrat in topul preferintelor mele. E pur si simplu minunata, plina de arome, crocanta de la nucile pecan si cremoasa de la gorgonzola.
Aceasta salata de vara este minunata, perfecta pentru zilele calduroase, picnic sau pur si simplu pentru serile in care iti doresti ceva usor la cina.
Pune impreuna intr-un blender otetul balsamic, siropul de artar, mustarul, sarea si piperul si mixeaza-le, la viteza mica. In timp ce blenderul merge inca adauga fara sa te opresti uleiul de masline si mai lasa blenderul sa mearga pana cand amestecul este omogenizat. Gusta dressing-ul ca sa te asiguri ca nu mai trebuie ajustat cu vreun condiment (depinde de gustul fiecaruia) si lasa-l deoparte.
Intr-un bol adauga frunzele de spanac si cateva linguri din sos. Amesteca bine. Adauga in aceasta ordine, capsunele, branza gorgonzola, ceapa rosie, nucile pecan, avocado si crutoane (daca doresti).
Pune dressing-ul in cupe mici si serveste-l langa. Daca iti mai ramane sos, poate fi pastrat la frigider pentru 3-4 zile.
Salata cu spanac si capsuni poate fi servita ca atare, cu crutoane sau paine prajita cu unt sau la un picnic langa niste gratare de pui.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post