Salata de paine, Panzanella

Este una dintre rețetele mele preferate pe timp de vară, se conservă chiar și doua zile, este super fresh si foarte hrănitoare. Reteta poate fi modificată după preferintele fiecăruia atata timp cat păstrăm cele 3 ingrediente principale, pâinea, oțetul si castravetii. Retete dietetice

Portii
4
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g de pâine
  • 3 castraveti medii
  • 2 cepe
  • 2 zucchini
  • 4 bucăți sparanghel
  • Oțet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • Basilico

Mod de preparare

Facem crutoane din pâine. Dovleceii zucchini si sparanghelul ii tăiem cubulete si ii fierbem timp de 3 minute. Tăiem ceapa julien si castravetii bucățele.

Adăugăm toate ingredientele, condimentam după gust cu ulei, sare, piper si otet, punem cca. 10 frunze de basilico si o lăsăm 30 minute inainte de a o servi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce