Salata de ceapa este o reteta care se poate servi langa o friptura. Ingredientele necesare sunt: ceapa, ridichi, ulei de masline.
Salata de ceapa se prepara foarte simplu dupa urmatoarele indicatii: curatam cepele de foile uscate si se taie in rondele foarte fine. Ridichile de luna se rad pe razatoarea mica. Arpagicul se curata si se taie in rondele. Se pregateste sosul din ingredientele de mai sus si se amesteca cu ceapa, ridichile si arpagicul. Se lasa timp de ½ ora sa se patrunda, apoi se poate servi.
Alte salate recomandate
Am facut in genul acesta placinta cu aroma de portocale ca desert si foarte buna a iesit, asa ca m-am gandit sa fac si ca...
Placinta aperitiv cu iaurt si foietajIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala