Se curata zarzavatul, se pune la fiert cu putina sare si apa calda cit sa o acopere. Cind cartofii sint gata, se scot cu lingura de supa ca sa nu se s
Se curata zarzavatul, se pune la fiert cu putina sare si apa calda cit sa o acopere. Cind cartofii sint gata, se scot cu lingura de supa ca sa nu se sfarime. Morcovii se mai fierb zece minute, dupa care se scoate tot zarzavatul si se taie in cuburi mici. Se curata castravetii de coaja, se taie la fel ca zarzavatul si se amesteca toate intr-un vas adinc. Daca este nevoie, amestecul se sareaza. Daca in salata se pune si sfecla, aceasta se fierbe separat, timp de doua ore, dupa care se scoate, se curata de coaja si se taie in cuburi mici.
Se face o maioneza virtoasa din galbenusul crud amestecat cu o lingura de mustar, zeama de lamiie si ulei adaugat putin cite putin.
Se taie carnea in cuburi mici, se amesteca cu legumele, apoi cu maioneza.
Se pastreaza doua linguri de maioneza pentru ornat. Salata se pune pe un platou, se acopera cu un strat subtire de maioneza, se orneaza cu felii de gogosar murat si jumatati de ou acoperite cu maioneza. Salata
de boeuf se poate tine de pe o zi pe alta, acoperita cu o farfurie inalta de sticla, pentru a-i pastra gustul intact.
Retetecare pot fi pregatite ca aperitiv
Pangasius
Rulada de spanac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post