Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji

O salata usoara si eleganta.

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120 gr mozarela(230 calorii)
  • 2 sfecle rosii(240gr- 106 calorii)
  • 20 gr rucola(5 calorii)
  • 20 gr salata rosie(5 calorii)
  • 1 morcov mediu(25 calorii)
  • 125 gr iaurt natural(cca 67 calorii)
  • 10 gr goji(32 calorii)
  • sare dupa gust
  • 2 lingurite crema de otet balsamic(10ml- 14 calorii)

Mod de preparare

Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora verificand cu o scobitoare daca e coapta.

Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine.

Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in felii subtiri sau cubulete si o asezam pe fundul farfuriei de servit. Punem apoi salata, fasiile de morcov, rucola, mozzarella si presuram deasupra goji.

Amestecam iaurtul cu sare si il punem intr-un castronas alaturi de salata, turnand deasupra picaturi din crema de otet balsamic, apoi cu o scobitoare trasam o linie prin mijlocul picaturilor in asa fel incat sa formam inimioare.

Continutul caloric aproximat pentru fiecare portie este de 242 calorii.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce