Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece. Spalam salata, o uscam. Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-u
Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece.
Spalam salata, o uscam.
Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-un bol mare. Asezonam cu sare si piper. Amestecam pana obtinem o pasta omogena.
Incorporam usor smantana batuta cu ajutorul unei spatule.
Umplem 4 boluri cu marginile inalte unse in prealabil cu ulei de masline. Punem la rece timp de 2 ore.
Cand servim repartizam salata in farfurii. Puneti 1, 2 lingurite de vinegreta.
Goliti bolurile rapid in centrul fiecarei farfurii.
Diluam crema de tapenade in 1 sau 2 linguri de ulei de masline si stropim deasupra spuma din branza de capra.
Punem piper cat cuprindeti cu degetele
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post