Salata Cezar este o salata satioasa si nutritiva, ideala pentru un pranz rapid si delicios.
Spalam frunzele de salata, le lasam la scurs de surplusul de apa, apoi le rupem cu mana.
Facem pieptul de pui la gratar, apoi il taiem julienne, iar oul fiert il taiem felii.
Hamsiile se scurg de ulei, iar cartofii ii taiem felii subtiri cu ajutorul unei mandoline.
Luam cate 5-6 felii de cartofi, le rasucim cu atentie intre degete si formam buchetele mici, baza fiecarui buchetel o prindem cu o scobitoare.
Incingem uleiul intr-o craticioara inalta si rumenim buchetele de cartofi, cca 3 min, intorcandu-le des pe toate partile. Le scoatem cu paleta si le asezam pe prosoape de hartie sa se scurga uleiul .
Intr-un castronel omogenizam iaurtul, sosul Worchestershire si dressingul pentru salata Kotanyi, iar sosul format il tinem la rece pana in momentul servirii.
Montam o parte din salata verde, adaugam cateva fasii de piept de pui, stropim cu sos si montam restul de salata verde, piept de pui, adaugam feliile de oua si anchois (hamsiile ).
Pe marginea salatei montam buchetele de cartofi (fara scobitori), iar din loc in loc stropim cu sos si presaram cu piper alb si putin parmezan ras.
Salata Cezar se serveste cu sos si parmezan ras.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post