Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt.
Salata a la Moscova este un aperitiv cu carne si legume consitent si delicios. Carnea se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie marunt. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie felii subtiri. Salata se curata si se spala. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala si se taie rondele. telina se curata, se spala si se taie rondele. Carnea se amesteca cu castravetii, telina, maioneza, mustarul si sarea. Se orneaza cu rondele de rosii si marar verde. Se aseaza pe frunze de salata.
Salata a la Moscova se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post