Boabe cu maioneza

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt. Se taie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g fasole alba fiarta
  • 2 felii mai groase de muschi afumat sau sunca
  • 2 castraveti acri
  • 4 catei usturoi
  • un galbenus
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita mustar
  • sare

Mod de preparare

Se face maioneza din galbenus, lingurita de mustar, ulei si sare dupa gust. La sfarsit se subtiaza cu doua linguri de apa, sau una de iaurt.

Se taie feliute foarte subtiri castravetii acri si se amesteca cu maioneza si usturoiul zdrobit.

Se taie bucatele sunca(sau muschiuletul afumat) si se amesteca cu boabele de fasole fierte. Se toarna peste maioneza cu castraveti si se lasa la rece 1/4 ora.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors